Energiezuinig klimaatbeheer voor uw vastgoed

Eco Energy Service voorziet in het onderhoud van de technische installaties van uw commercieel vastgoed. Wij nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheren van uw vastgoed. Samen met u streven wij naar en zo gunstig mogelijk energielabel voor uw pand. Wij zoeken dus altijd de beste klimaatoplossing met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Onze facility managers nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheren van uw vastgoed. “Ontzorgen” is voor ons het sleutelwoord. Eco Energy Service voorziet in uw facilitair beheer. Wij ontzorgen beheerders en eigenaren door verschillende werkzaamheden op ons te nemen. U moet hierbij denken aan interne verhuizingen, kleine bouwkundige zaken, reparaties en schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen ook huismeesters aanstellen.

Vanuit de Eco Energy Service-vestiging in Arnhem adviseren we bij renovatieprojecten en voeren die uit. Bij een renovatie worden verouderde kantoorpanden of winkels opgeknapt en/of gedeeltelijk vernieuwd. Wij adviseren en ondersteunen u bij de renovatie van uw pand. We leveren een voordelig en betrouwbaar klimaatsysteem op maat en met een lange levensduur, waarbij het energielabel een belangrijke rol speelt.

Onze projectleiders zijn vakmensen die zowel bestaande installaties als de nieuwste en modernste technieken kennen. Zij houden kwaliteit en flexibiliteit in evenwicht en letten op planning en budget.

Eco Energy Service is succesvol in wat het doet dankzij de vakmensen van het bedrijf en door de heldere en open communicatie met alle projectpartijen. Wij stemmen onderhoud en service nauwkeurig met u af. Dankzij onze gestroomlijnde interne informatievoorziening beginnen onze monteurs altijd goed voorbereid aan een klus en kunnen wij hun bevindingen direct aan u terugkoppelen.

Op die manier legt Eco Energy Service de basis voor een vertrouwde, langdurige relatie. We handelen snel, communiceren direct en open met u en bieden u duidelijke en effectieve oplossingen.

In het kort:
• Energiezuinige klimaatoplossingen voor kantoren en winkels
• Optimale luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid in kantoren en winkels
• Projectadvies op maat bij renovatie en onderhoud van technische installaties
• Kwaliteit, flexibiliteit, heldere communicatie en snelheid
• Bouwen aan vertrouwen met uw wensen als uitgangpunt