Service, onderhoud & beheer

Moderne klimaatinstallaties zijn zeer complex en vragen om specialistisch onderhoud op maat. Onze monteurs beschikken over de vereiste vakkennis op het gebied van verwarmings-, koude- en ventilatietechniek, alsmede meet- en regeltechniek. Het (periodieke) onderhoud is opgenomen in onderhoudsschema’s en geschiedt op basis van een onderhoudscontract.

Omdat wij via een GBS-systeem diverse instellingen en parameters in de gaten houden, kunnen wij in veel gevallen een mogelijke storing zien aankomen en instellingen zodanig wijzigen om deze te voorkomen. Desondanks kunnen storingen toch optreden. Doordat wij op afstand ‘meekijken’, weten we precies welke monteur geschikt is om de storing te verhelpen. Dit scheelt tijd en dus geld. Eco Energy Service is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor storingsmeldingen.

Eco Energy Service voorziet in het facilitaire beheer en het onderhoud van uw pand. Onze facility managers nemen u op professionele wijze het werk uit handen met betrekking tot het beheer van uw vastgoed. “Ontzorgen” is voor ons het sleutelwoord.

Persoonlijke service
Vanuit onze vestiging in Amsterdam Zuidoost plannen wij onderhoudsafspraken, verhelpen wij storingen en bieden wij persoonlijke service op contractbasis.

Heldere communicatie
Onze projectleiders zijn vakmensen die zowel bestaande installaties als de nieuwste en modernste technieken kennen. Zij houden kwaliteit en flexibiliteit in evenwicht en letten op planning en budget.
Eco Energy Service is succesvol in wat het doet dankzij de vakmensen van het bedrijf en door de heldere en open communicatie met alle projectpartijen. Wij stemmen onderhoud en service nauwkeurig met u af. Dankzij onze gestroomlijnde interne informatievoorziening beginnen onze monteurs altijd goed voorbereid aan een klus en kunnen wij hun bevindingen direct aan u terugkoppelen. Op die manier legt Eco Energy Service de basis voor een vertrouwde, langdurige relatie. We handelen snel, communiceren direct en open met u en bieden u duidelijke en effectieve oplossingen.